Ashbury Alsace For Rossmix

Ch Ashbury Alsace For Rossmix
(INTUCH FRCH Twenty Seven Charm Du Domaine Des Rives De L’Erdre – LUXCH INTUCH Ashbury Real Pleasure)

Breeder: Cathy & Gérard Sonntag, Frankrike
Born 2005-02-27
Health: Höfter AA, armbågar 0+0, ögon u a.

Meriter: cert x 3, cacib, BIS-valp SSRK Iggesund 2005.

När jag första gången såg Zazzas pappa, Tweeny, i Barcelona på Europautställningen 2004, blev jag helt betagen; en sådan underbar hund, han bara flöt fram i ringen. Då bestämde jag mig för att jag ville ha en son efter Tweeny. Året därpå reste jag till Frankrike och hämtade Zazza som valp. Det var tre valpar i kullen och Zazza blev min. Han är en cool och väldigt trygg hane. Han älskar promenaderna och att få åka till sjön är näst bäst.

Zazza är en bra valpvakt, han älskar att leka med valpar.

Som ung hoppade han över både höga och låga staket, för att få vara tillsammans med mig. Här hemma är han väldigt mycket min hund. Zazza har lämnat trygga och trevliga valpar.