Jonna valpar

SEVCH Rossmix Jonagold (Jonna) kommer inom kort att paras med vår egen SEVCH Rossmix Linum (Linus). Beräknat födelsedatum är i vecka 23 – 24, med leverans åtta veckor senare. Detta blir Jonnas andra valpkull. Från den första valpkullen sparade vi en tikvalp, Rossmix To The Stars (Majken).

Om du är intresserad av en valp i den här kombinationen, kan du höra av dig till Helene Strömbom eller Moa Persson i Runhällen (Kontakt).

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är sjalvklart-vit-880x290px.png

Vi förväntar oss trevliga, sunda men framför allt glada och roliga valpar i den här kombinationen. Båda föräldrarna har ett temperament som nog passar i de flesta familjer. Båda är kontaktiga, fartiga, trygga, nyfikna och glada.

Jonna kommer från en fertil och stark tiklinje, där tikarna varit enkla att para, fått stora valpkullar med enkla valpningar, och varit väldigt duktiga mammor. Detta är femte generationen tikar som härstammar från Honey Queens Garbo (Greta), som var mamma till Rossmix Too Late. Gretas pappa Gills Garfield var också en mycket trevlig golden att leva med och ha runt omkring sig.

  • Läs gärna vår VALPGUIDE.
  • Titta också in på våra på hundmagasinet.com, där finns mycket att läsa om valpar och valpträning.